Különleges vezetői konzultációs programok

Különleges vezetői konzultációs programok
azoknak, akik előre gondolkodnak

repulesi-terv

… avagy repülési terv készítése változó időjárás és más nehézségek esetére.

 

 Létezik egy film, az Apolló 13. amely megmutatja, miként lehet mindent kisajtolni a rendelkezésünkre álló erőforrásokból, és sikerre vinni egy küldetést minden nehézség ellenére.

A repülésirányító a filmben többször elmondja, hogy „failure is not an option.” Vagyis a kudarc nem egy lehetőség.

Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen pontosan ismerünk kell a helyzetet, ismernünk kell a körülményeket, a piacot és a cégünk lehetőségeit és korlátait.

Tudnunk kell azt, hogy mikor lehet átadni az irányítást, mikor tudunk biztonsággal kimenni a cégből vagy mikor kell változtatnunk a terméken, a marketingen vagy a céggel kapcsolatos hozzáállásunkon.

Most, hogy a konzultáció sorozat végén „ott van a szeren” mint vezető képesek vagyunk együtt kidolgozni egy olyan „repülési tervet,” amely pontosan alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez, meghatározza az akciók sorrendjét és előre felkészíti arra, hogy mit kell tenni akkor, amikor váratlan helyzetekkel kerül szembe.

Ennek a konzultációnak a végére minden szempontból meg fogja ismerni mind a saját, mind a cége lehetőségeit és korlátait és birtokában lesz olyan, a saját cégére vonatkozó működési szabályoknak és ellenőrzőlistáknak, amelyek segítenek a haladásban a piacvezető pozíció irányába.

Érdeklődöm
 
 • Hogyan tudunk segíteni?

  Ingyenes cégelemzési teszt

  Mérje fel cégét tesztünkkel

  cegfelmeresi-teszt-iconDerítse ki, hogy vezetési és szervezési szempontból mely területek mennek jól, és melyekre kell odafigyelnie, és miért?
  Tovább

  Ingyenes útmutató

  Bevezetés a válságkezelésbe

  bevezetes-a-valsagkezelesbe-iconNe tartozzon azok közé akik folyamatosan küzdenek, tudja, hogy mit csinál! Töltse le ingyenes útmutatónkat!
  Tovább