Módszerünk

consultant-02

A legjobb tanító az, aki megmutatja hová nézz,
de nem mondja meg, hogy mit láss.

− Alexandra K. Trenfor
 • Az első lépésünk  minden esetben a cég átvilágítása, (ez nem azonos az átfogó szervezet átvizsgálással) amely meghatározza azokat a területeket, amelyekre érdemes odafigyelni. Ennek keretében a szakértő és a cégvezető átnézi a céget, annak működését és a talált adatok és helyzet alapján kölcsönös egyetértéssel ki tudjuk dolgozni azt a programot, amely a cégfejlesztést szolgálja.
 • Pillanatnyi állapot és a cél. A vezetővel folytatott megbeszélésünk során elkülönítjük azokat a tényezõket amelyeket az eredményesség érdekében kezelni szükséges, azonban az elindulás előtt rögzítjük a pillanatnyi állapotot és meghatározzuk a célt és az ideális állapotot is.
 • A konzultációink során rámutatunk azokra az összefüggésekre, amelyek külsõ nézõpont nélkül gyakran feltáratlanok maradnak Nem biztos például, hogy látszik kapcsolat egy személyzeti probléma és a pénzügyi válság között. Amennyiben a személyzeti vagy kommunikációs probléma megoldódik, az magával hozhat egy gyors bevételnövekedést.
 • A céghez igazított program összeállítása. Amennyiben egyetértésre jutunk, összeállítjuk a cégre szabott programot, amely a cég fejlődését szolgálja és az idő, a befektetés és megvalósítás szempontjából ideális vagy megvalósítható.
 • Mindíg a rendelkezésre álló erõforrásokat vesszük alapul. A célunk minden esetben az, hogy a jelenlegi cégvezetés egy új, külsõ nézõpont segítségével váljon képessé a cég problémáinak hatékony megoldására.
 • Program prioritások – Az átfogó program lépéseinél is szükségességi sorendben végezzük a munkánk, nem javasoljuk – a vezetők és tanácsadók látványos módszerét – az átszervezést, amikor sokkal fontosabb vagy azt megelőző lépésekre van szükség.
 • Program végrehajtás – Minden program csak annyit ér, amennyit végre is hajtanak belőle. A vezetők túlterheltek, igénylik a közreműködést a végrehajtás során, szeretnek megbizonyosodni arról a konzultáns jelenlétében, hogy tényleg jól működik.
 • Hogyan tudunk segíteni?

  Ingyenes cégelemzési teszt

  Mérje fel cégét tesztünkkel

  cegfelmeresi-teszt-iconDerítse ki, hogy vezetési és szervezési szempontból mely területek mennek jól, és melyekre kell odafigyelnie, és miért?
  Tovább

  Ingyenes útmutató

  Bevezetés a válságkezelésbe

  bevezetes-a-valsagkezelesbe-iconNe tartozzon azok közé akik folyamatosan küzdenek, tudja, hogy mit csinál! Töltse le ingyenes útmutatónkat!
  Tovább