Rólunk

poky-team

A Poky Team Kft. személyre és cégre szabott üzleti konzultációt és coachingot nyújt cégvezetőknek és cégtulajdonosoknak. Egyedülálló módszereinknek köszönhetően mérhető javulásokat érünk el a vezetői hatékonyság területén, ami gyors változásokat hoz a cég árbevételét és eredményeit tekintve.

 

Miért választanak minket?

 • Eredményesek vagyunk a válságkezelés és a vezetői hatékonyság területén. Tudjuk, hogy ma Magyarországon milyen helyzetekben találja magát egy cégvezető. A megodásaink nem mindig kényelmesek, de képesek változást hozni.
 • A földön járunk, nem ígérgetünk felelőtlenül. Ha úgy gondoljuk, hogy nem tudunk segíteni, vagy nem ránk van szükség, minden esetben megmondjuk.
 • Nem sémákat és modelleket használunk. Minden cégvezetőnek és cégnek megvannak az erős és gyenge pontjai. A realitás talaján maradva nem nyomunk le a cégvezető torkán olyan megoldásokat, amelyek olyan területeket kezelnek, amelyek valójában jól működnek. Nem kezdünk folyamatok optimalizálásával foglalkozni egy olyan cégnél, amely csődközelben van és a bevétel növelésére van szükség.
 • Közvetlenül a cégvezetővel dolgozunk azzal a céllal, hogy képessé váljon egyszerű alapelveket és módszereket használva a jövőben külső segítség nélkül kezelni a cégben felmerülő helyzeteket.
 • Már volt időnk kipróbálni azokat az utakat amik nem működnek, de megismertük azokat az utakat amelyek működnek. Egy válságban lévő cég nem az a hely, ahol érdemes kísérletezni. A válságkezelés területein szerzett sokéves tapasztalatainkat felhasználva olyan megoldásokat javaslunk, amelyek ma magyarországon működőképesek.
 • Reális díjszabással dolgozunk. Tisztában vagyunk a szolgáltatásaink értékével, de árainkat az ügyfél lehetőségeit figyelembe véve a piaci átlagár alatt tartjuk.
 

Értékrendünk és filozófiánk

 • Ha nem a valóságot vesszük alapul nem tudunk segíteni, ezért elmondjuk a partnereinknek az igazságot még akkor is, amikor nem azt akarják hallani.
 • Nem bocsátkozunk hosszas elméleti fejtegetésekbe, nem írunk nehezen érthető tanulmányokat, nem trénerkedünk és nem oktatunk, csak olyan alkalmazási módszereket adunk át és szabunk a cégre amire szükség van, ami ott ellenőrzötten jól működik, és konkrét eredménye van.
 • Ha együtt dolgozunk számíthat rá, hogy a helyzetek kezelésre kerülnek, nem söprünk semmit a szőnyeg alá, sőt inkább felsöprünk a szőnyeg alatt is
 

Történetünk

A Poky Team Kft. 2007-ben alakult, és Interim-Válságkezelés volt a kizárólagos tevékenysége, melyet elődszervezetében 2005 óta végzett. Az interim-válságkezelésen túl az üzletvteli tanácsadás másik formáját a konzultáns vagy konzulens tevékenységet 2012 –től folytatunk.

A cégnevünk a POKY szót az amerikai börtönszlengből vettük, ebben az értelmében annyit jelent, hogy börtöncella, zár a cellaajtón, és ennek a speciális zárnak a kattanását is jelenti.

A név választáskor az motivált bennünket, hogy ismerjük azt az érzést, amikor a tulajdonos vagy a vezető egyedül marad a gondjával, a cégben töltve az estét magára zárva az ajtót, hogy a határidős feladatok elkészüljenek.

Sok cégvezetõ érezheti magát úgy, hogy már csak olyan megoldásokra hagyatkozhat a cég fennmaradása és a családja megélhetése érdekében, amelyek esetenként törvénybe ütköznek.

 • Hogyan tudunk segíteni?

  Ingyenes cégelemzési teszt

  Mérje fel cégét tesztünkkel

  cegfelmeresi-teszt-iconDerítse ki, hogy vezetési és szervezési szempontból mely területek mennek jól, és melyekre kell odafigyelnie, és miért?
  Tovább

  Ingyenes útmutató

  Bevezetés a válságkezelésbe

  bevezetes-a-valsagkezelesbe-iconNe tartozzon azok közé akik folyamatosan küzdenek, tudja, hogy mit csinál! Töltse le ingyenes útmutatónkat!
  Tovább