Speciális ügyek

interim-valsagkezeles

Interim válságkezelés

ahol azonnali beavatkozás szükséges…

Ebben a speciális esetben a válságkezelő nem csak a szakmai irányt és az elvégzendő feladatokat jelöli ki és időszakosan ellenőrzi a tulajdonos vagy cégvezető számára, hanem az általuk elvégzendő tevékenységet (egészét vagy részét) el is végzi és a cél érdekében a szervezetben megérteti, finomítja.

Ez a cég és a válság méretétől függően azt jelenti, hogy akár heti 1-3 napot a cégben tölt.

Nem tervezett vezető vagy tulajdonosváltás miatt szükséges lehet a vezetés hatékony és gyors megerősítése vagy pótlása. A gyors kezelést követően a helyzet stabilizálása, egy új rendszer kialakítása, majd a működő terület vezetőjének felvétele, betanítása történik meg.

Amikor ezt a megoldást célszerû alkalmazni:

 • Súlyosan veszteséges a működés
 • Pénzügyi, kereskedelmi, működéi válság alakult ki
 • A helyzetet nem kezelték már régóta és így akár a társaság életben maradása is lehet a tét, ezért nagyon gyors, hatékony intézkedés szükséges.

Kérdései vannak?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 33 99 820 telefonszámon, vagy kattintson ide .

 

Számviteli, gazdasági vagy pénzügyi átvilágítás

Beruházási döntések,  fejlesztések, cégvásárlások, átalakítások, cég vagy részének értékesítése szükségessé teszi ezt a megközelítést, lehet egy jól termelő cégünk (bevétel, eredmény) azonban  adóügyi vagy más kérdésben időzített bomba. Az is lehet, hogy üzletileg megéri valamit megvenni, azonban más kockázat ezt százszorosan meghaladja, melyet az eladó vagy a társ ügyesen titkol, és nem fedi fel.

 

Üzleti modellezés

Beruházási döntések,  fejlesztések, cégvásárlások, cég vagy részének értékesítése szükségessé tehetik, az elképzelések gazdasági és cégre gyakorolt rövid és hosszú távú hatásának megvizsgálását és modellezését. Ennek hiányában csak a jónak gondoltam, fogalmazódik meg a vezetőben.

 

Vállalatirányítási rendszer bevezetésében való közreműködés

A valós gazdasági folyamatok – informatikai lekövetés – hatósági jelentések – management (vezetési és tervezési) igények  összehangolása. A rendszerek cégre szabhatóak, azonban gyakran előfordul, hogy a bevezetett rendszer bizonyos helyeken túlzott információt szolgáltat vagy kér, a fontos helyeken meg teljesen hiányos azaz nem szolgálja a vezetést, sok gondot okoz a napi életben. Ilyenkor a program kezdi irányítani a céget és a vezetést, ezért fizettünk?

 

Államigazgatási-adóügyi eljárásokban történő gazdasági-üzleti támogatás

Az üzleti tevékenységet és gazdasági eseményeket valóságnak megfelelően ismertetni úgy, hogy a jogi szakértő megfelelően tudja felépíteni a védekezést és a bemutatni a valós gazdasági eseményt a hivatalok, bíróságok számára. (Adóhatóság által alkalmazott prekoncepciók adójogi szakjogásszal együtt történő jogi és gazdasági érvekkel történő megváltoztatása).

 • Hogyan tudunk segíteni?

  Ingyenes cégelemzési teszt

  Mérje fel cégét tesztünkkel

  cegfelmeresi-teszt-iconDerítse ki, hogy vezetési és szervezési szempontból mely területek mennek jól, és melyekre kell odafigyelnie, és miért?
  Tovább

  Ingyenes útmutató

  Bevezetés a válságkezelésbe

  bevezetes-a-valsagkezelesbe-iconNe tartozzon azok közé akik folyamatosan küzdenek, tudja, hogy mit csinál! Töltse le ingyenes útmutatónkat!
  Tovább